Καθαρά Δευτέρα 19/2


MEGARA Programma 2017.cdr

Η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει την πρώτη φετινή της εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 10.00-18.15
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 9.00-16.00
ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας όπου θα κληρωθούν πλούσια δώρα.
Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα οκτώ φορές.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν τρείς πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών , επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας.
Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.
Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη..

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της QUANTUM και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

Ο Κώστας Σκαφίδας θα διεξάγει τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών όλων των συμμετεχόντων, θα προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.
Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση ( http://extremetrackdays.gr/app ) και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.